چت فارسی مسیحاچت NO FURTHER A MYSTERY

چت فارسی مسیحاچت No Further a Mystery

چت فارسی مسیحاچت No Further a Mystery

Blog Article

↑ روزول پالمر، رابرت (۱۳۸۶). تاریخ جهان نو. تهران: امیر کبیر. ص. ۴۰.

شبکه محبت فعالیت خود را در سال ۲۰۰۶ به عنوان اولین شبکه مسیحی فارسی، برای ایرانیان در سراسر جهان آغاز کرد. سیگنال ماهواره‌ای این شبکه در شمال آفریقا، اروپا، خاورمیانه و شبه‌جزیره عربستان پوشش داده شده و مخاطبان می‌توانند برنامه‌های این شبکه را به‌طور ۲۴ ساعته و ۷ روز هفته از طریق ماهواره و یا پخش آنلاین در وب‌سایت مشاهده کنند.

در دو دهه گذشته، شبکه محبت و سازمان‌های همکار آن، برنامه‌های متنوعی را برای بینندگان تهیه کرده‌اند.

شبکه محبت بصورت ۲۴ ساعته و ۷ روز هفته برنامه‌های متنوعی را در زمان‌بندی مختلف برای فارسی زبانان در سراسر نقاط دنیا ارائه می‌دهد.

مریم مقدس و عیسی پولس (سن پل) مسیحیت را در اروپا گستراند. او که در آغاز از مخالفان سرسخت مسیحیان و از مأموران لایق دربار روم در آزار مسیحیان بود، پس از روبه‌رویی فراطبیعی‌اش با مسیح (در مسیر جاده دمشق) دگرگون شد. او سپس در پی مأموریتی که عیسی مسیح در همان برخورد ماورایی به او سپرد، به شاگردان مسیح پیوست و سفیر مسیح برای غیریهودیان شد. پولس رساله‌های‌ش را (نامه‌هایی به اقوام در شرح مسیحیت و ارتباط با نخستین کلیساها) بعد از صعود مسیح به آسمان نگاشت. در این نامه‌ها او عقیده‌های کلی مسیحیت را دربارهٔ فلسفه زندگی، مژده آمدن مسیح پیش از ظهور او (در کتاب‌های عهد عتیق)، تفاوت «ایمان» و «شریعت» (شریعت به مجموعه دستورهایی گفته می‌شود که خداوند برای نخستین بار در زمان موسی برای بشر وضع کرد، که در تورات آمده‌است)، آموزه‌های مسیح دربارهٔ محبت و دیگر آموزه‌های اخلاقی، خداوندی عیسی ناصری (برابری عیسای مسیح با ذات خداوند) و مسائلی از این دست را برشمرده است.

او همچنین هشدار می‌دهد که «این نسل» برای تمام خون‌های ریخته شده در تمام تاریخ—از هابیل تا زکریا—مجازات خواهد شد. در دسته‌ای دیگر از آیات، به نظر می‌رسد تصور شده که آخرالزمان در همان دورهٔ حیات عیسی آغاز شده‌است، مثلاً ‎۴:۲–۳۲ در مرقس.[۱۸] کتاب مقدس[ویرایش]

پس از سقوط امپراتوری روم غربی به‌دست قبایل وحشی ژرمن در ۴۷۶ میلادی، برخی مردمان، به وحشی‌گری‌های اطراف‌شان تن نداده، از آن کنار کشیدند و جداگانه صومعه‌هایی تشکیل دادند. گویا اقوام وحشی که کم‌وبیش به دین‌داری این مردمان احترام می‌گذاشتند، آن‌ها را به حال خود رها کردند. این صومعه‌ها در دنیای پراضطراب اطراف‌شان، جزایر آرام و بی‌دغدغه‌ای بودند که در میانه دریایی پرخروش بودند.

اعتقاد عیسی به نزدیکی پایان جهان، به آنچه یحیی تبلیغ می‌کرده هم شباهت دارد. یحیی در همین انجیل (۳:۹) می‌گوید «تبر بر ریشهٔ درختان نهاده شده‌است.» همچنین سه آیهٔ دیگر در مرقس (۸:۳۱؛۹:۳۱؛ ۱۰:۳۴) نشان می‌دهند که عیسی معتقد بوده بعد از مرگ ناعادلانه‌اش، عقوبت الهی به سرعت روی خواهد داد.[۱۷]

از این رو مسیحیان اعتقاد دارند که پیش‌بینی‌های عهد عتیق در مورد آمدن مسیح و مخصوصاً پیش‌بینی‌های اشعیا توسط عیسی محقق گردید. دیدگاه مسیحی با دیدگاه یهودی و اسلامی در مورد مسیح متفاوت است زیرا مسیحیان اعتقاد دارند که مسیح پسر خدا بوده و قسمتی از بدنه سه‌گانه خدا (پدر، پسر و روح القدس) می‌باشد.

معنی لغوی کلمه عبری ماشیا (مسیح) به معنی مسح شده می‌باشد که معنی مراسمی است که در آن روغن مقدس بر روی یک فرد یا یک چیز قرار داده می‌شد.

اولویت اصلی شبکه محبت، انتشار خبر خوش انجیل و پخش کتاب مقدس به عنوان کلام خداست. همچنین خادمین شبکه محبت همواره به منظور رشد ایمانی ایمانداران در تلاش هستند تا کتاب‌های الهیاتی از اساتید بزرگ الهیات را در اختیار کلیسای ایران قرار دهند.

در دو دهه گذشته، شبکه محبت و سازمان‌های همکار آن، برنامه‌های متنوعی را برای بینندگان تهیه کرده‌اند.

در نسخه یونانی عهد عتیق تمامی ۳۹ بار website استفاده از لغت عبری مسیح به لغت یونانی کریستوس (Χριστός) ترجمه شده‌است.

↑ نیچه، فریدریش (۱۳۷۵). فراسوی نیک و بد. ترجمهٔ داریوش آشوری. تهران: خوارزمی. ص. ۱۰۸.

Report this page